Skwierczący ser Halloumi z fasolą Fava i miętą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj skwierczącego sera Halloumi z fasolą Fava i miętą. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sok z cytryny, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Skwierczący Ser Halloumi Z Fasolą Fava I Miętą, Skwierczący Ser Halloumi Z Fasolą Fava I Miętą, oraz Halibut na puree fasolowym z miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli używasz świeżej fasoli fava, blanszuj fasolę w średnim rondlu wrzącej osolonej wody 2 minuty; przenieś do miski z lodowatą wodą. Obrać fasolę. Jeśli używasz świeżego groszku, blanszuj w tym samym rondlu wrzącej osolonej wody, aż stanie się miękki, około 3 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć groszek do lodowatej wody; ostudzić.
Miejsce fasola fava, groch, oliwa z oliwek, 2 łyżki liści mięty, i skórki cytryny na dużej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania, często mieszając, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Podziel mieszankę warzywną na 6 talerzy.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać plastry sera i smażyć na złoty kolor, około 1 minuty z każdej strony. Ułóż 3 plastry sera na warzywach na każdym talerzu.
Skropić sokiem z cytryny, top z peperoncini, udekorować klinami cytryny i gałązkami mięty i podawać natychmiast.