Skrót Węgierski Gulasz
Skrót węgierski gulasz może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 45g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać beef Pot roast bez kości, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz Węgierski I, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski.
Instrukcje
W 5-do 6-quart pokryte patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 1/2 do 3 kwarty wody do wrzenia.
Cebulę obrać i cienko pokroić. Opłukać, łodygi, i nasion papryki; pokroić wzdłuż na 1/4-cala szerokości pasków. Pomidory opłukać i osuszyć; każdy pokroić wzdłuż na 6 klinów.
W 12-calowej patelni nonstick lub 5-do 6-quart nonstick patelni na dużym ogniu, mieszać cebulę i paprykę w oleju, aż kuleje, o 5 protokół.
Dodać paprykę i kminek; wymieszać.
Dodaj pomidory i bulion; mieszaj do wrzenia.
Dodaj makaron do wrzącej wody i gotować, aż ledwo miękkie do gryzienia, o 5 protokół; odcedzić.
W międzyczasie Odrzuć zestalony tłuszcz z pieczonej pieczeni i sosu. Zeskrobać sos z mięsa i wymieszać z warzywami na patelni.
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala. Umieścić plastry w patelni; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina jest gorąca, 5 do 6 protokół.
Gorący makaron wlać na obramowany talerz. Szeroką, szczelinową łopatką wyciągamy wołowinę z patelni i kopca na makaron. Łyżka warzyw i sos wokół i nad wołowiną.
Posypać natką pietruszki.