Skrzydełka Z Kurczaka Teriyaki

Skrzydełka Z Kurczaka Teriyaki
Przepis Slow-Cooker skrzydełka kurczaka Teriyaki jest gotowy w około 6 godzin i 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ta przystawka ma 160 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, wody, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Powolna Kuchenka Czosnek Miód Teriyaki Skrzydełka Kurczaka, Wolnowar Teriyaki Wings, oraz Kurczak Teriyaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W bardzo dużej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem skrzydełek z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać kurczaka; wrzucić delikatnie do herbu. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
Wyjąć kurczaka z marynaty; umieścić w 4-do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Dodać około 1 szklanki marynaty; wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
5
Przykryć; gotować na wysokiej temperaturze ustawienie 4 do 5 godzin lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości(165F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SokSok
KościKości

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla skrzydełek z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn