Skrzydełka Z Kurczaka Po Koreańsku Z " Maximum Flavor

Koreańskie skrzydełka z kurczaka w stylu "Maximum Flavor może być tylko Hor d' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 619 kalorii, 49g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koreańskich płatków chile, nasiona sezamu, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Boczek i jajka z " maksimum smaku, Ziemniaki Pieczone Cytrynowo Z " Maximum Flavor, oraz Tajska Sałatka Wołowa Z " Maximum Flavor.
Instrukcje
Umieścić białka, soda oczyszczona i sól w misce i wymieszać do rozpuszczenia soli i sody oczyszczonej.
Dodać skrzydełka z kurczaka i wymieszać, aby równomiernie pokryć.
Wyjmij skrzydła z miski i ułóż je na 2 stojakach z drutu, każdy ustawiony na blasze do pieczenia. Schłodzić odkryte skrzydła na noc, aby wyschły.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 235°C (450°F).
Włóż skrzydełka, jeszcze na stojakach na blachach do pieczenia, do piekarnika i gotuj przez 15 minut. Odwróć skrzydła i piec przez 10 minut. Odwróć skrzydła ponownie i piec, aż głęboki złoty kolor z trzeszczącą skórą, o 10 więcej minut. Wyjmij patelnie z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut.
Tymczasem, w małej misce, połączyć sos sojowy, sok jabłkowy, miód, ocet ryżowy, olej sezamowy, płatki chile, nasiona sezamu, czosnek, imbir, i scallion.
Ułóż skrzydła na półmisku i podawaj sos obok.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.