Skrzydełka z kurczaka Buffalo II
Skrzydełka z kurczaka Buffalo II może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 mówi, że trafił w sedno. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sosu pieprzowego, sól, ocet destylowany, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo, Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo, oraz Skrzydełka Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Roztopić 2 łyżki masła w naczyniu do pieczenia 9x13 cali w nagrzanym piekarniku. Kurczaka zalać mąką, wytrząsnąć nadmiar i umieścić w naczyniu.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut. Obrócić kawałki i piec odkryte przez kolejne 20 do 25 minut, lub aż kurczak jest gotowane przez i nie Różowy wewnątrz, gdy najgrubsze kawałki są cięte w środku.
Osuszyć na rękojeści papieru.
W małej misce połączyć pozostałe 1 łyżka masła, ocet, sos pieprzowy i sól i wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Dodać kurczaka i wrzucić, aż równomiernie pokryte mieszaniną.
Podawać z sosem sałatkowym bleu cheese.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.