Skromna Domowa Fasola
Skromna fasola domowej roboty może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 940 kalorii, 38g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka świeżych gałązek rozmarynu, seler, przegrzebki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyk Gotowany W Domu, Domowe Obiady (ale nie przeze mnie), oraz Jak gotować: Humban i domu gotowane cua pao dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczoną fasolę odsączyć, a następnie dobrze umyć.
Umieść je w głębokim garnku i przykryj zimną wodą. Dorzuć czosnek, gałązki ziół, liście laurowe, kij selera, ziemniaki i pomidory.
Ułożyć fasolę na ogniu i powoli doprowadzić do wrzenia. Przykryj pokrywką i gotuj bardzo delikatnie przez 45 minut do godziny, w zależności od tego, czy używasz świeżego, czy suszonego, aż będzie miękki i ładnie ugotowany. W razie potrzeby odtłuszczone, w razie potrzeby uzupełnij wrzącą wodą z czajnika.
Gdy fasola są gotowane, odsączyć je w durszlaku, rezerwując wystarczającą ilość wody do gotowania, aby przykryć je w połowie drogi po włożeniu z powrotem do garnka.
Usuń czosnek, zioła, seler, ziemniaki i pomidory z fasoli. Wycisnąć ząbki czosnku ze skórek i szczypać skórkę pomidorów.
Czosnek, pomidory i ziemniaki przekładamy na talerz, rozgniatamy widelcem i mieszamy z powrotem do fasoli. Dobrze doprawić solą i pieprzem, wlać 3 obfite szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka plam octu. Natkę pietruszki wymieszać i podawać na tostach na zakwasie.
Weź do 3 przegrzebki i owinąć kawałek pancetta rundy każdy. Nawlecz je na szaszłyk lub solidną gałązkę świeżego rozmarynu i smaż z każdej strony w odrobinie oliwy z oliwek na złoty kolor. Łyżka pyszne ciepłe domowe gotowane fasolki na talerzu i top z przegrzebków.
Podawać z wyciśnięciem cytryny, mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i dowolnymi sokami z patelni. Genialne!
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"