Skorupki Z Ciasta Serowego
Skorupy ciasta serowego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, ser cheddar, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Pâte à Choux Shells (muszle ciasta francuskiego), Krem Waniliowy W Skorupkach Ciasta, oraz Kremowy kurczak na skorupkach z ciasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę połączyć z solą; pokroić w blenderze do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grubą mączkę. Wymieszać z serem.
Posypać zimną wodą równomiernie na powierzchni, mieszając widelcem, aż wszystkie suche składniki zostaną zwilżone.
Uformuj ciasto na 10 kulek.
Zwiń do grubości 1/4 cala i zmieść się w dziesięciu 3-calowych patelniach.
Piec w 425 przez 10 minut lub do złotego koloru. Delikatnie wyjąć skorupki ciasta z patelni; odstawić do ostygnięcia przed nadzieniem.