Skorupki makaronu z ciecierzycą i rukolą

Muszle makaronu z ciecierzycą i rukolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 849 kalorii. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1660 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka rukoli, oregano, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Skorupki Makaronu Z Ciecierzycą, Koprem Włoskim, Pomidorami I Prosciutto, Sałatka z makaronu z jajkiem, burakami i rukolą, oraz Muszle z pieczonym kalafiorem, ciecierzycą i ricottą.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać ocet, czosnek, sól, kilka pęknięć czarnego pieprzu, tymianek, oregano i oliwę z oliwek.
Dodać ciecierzycę i mozzarellę. Dobrze rzucaj. Przykryj miskę folią i odstaw w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać łyżkę soli i makaron. Gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż al dente. Po zakończeniu odcedzić w durszlaku.
Wrzucić makaron w dużej misce z mozzarellą i ciecierzycą.
Dodać garść rukoli posypać parmezanem i wymieszać. Kontynuuj ten proces, aż wszystkie rukola i większość parmezanu została dodana. Rukola lekko zwiędnie z powodu ciepłego makaronu. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i pieprzem. Podziel makaron między cztery duże miseczki i posypać pozostałym tartym parmezanem. Ten makaron jest świetny ciepły, ale działa również w temperaturze pokojowej.