Skinny Pumpkin Pie
Chudy Pumpkin Pie jest a Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru, złota mąka, przyprawa pumpkin pie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. w średniej misce, wymieszać mąkę, 1 łyżeczka cukru, 1/4 łyżeczki soli i oleju widelcem do dobrze wymieszane. Mieszać w mleku, 1 łyżka na raz, podrzucając widelcem, aż cała mąka jest zwilżona i ciasto prawie opuszcza stronę miski. Uformuj ciasto w kulkę, używając rąk. Naciśnij ciasto w dolnej i górnej części 9-calowej szklanej płytki ciasta; flet w zależności od potrzeb lub naciśnij ciasto do górnej krawędzi płyty ciasta palcami lub widelcem.
W średniej misce ubić białka lekko trzepaczką lub trzepaczką do jaj. Ubić pozostałe składniki nadzienia.
Wlać nadzienie do wyłożonej ciastem płyty ciasta; ostrożnie umieścić na stojaku piekarnika.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 177°. krawędź skorupy ciasta przykryć 2-do 3-calowym paskiem folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Piec około 45 minut dłużej lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku chłodzącym co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Po schłodzeniu ciasto może pozostać w temperaturze pokojowej do dodatkowych 5 godzin, następnie należy przykryć i schłodzić.