Skate Wing Schnitzel

Sznycel Skate Wing może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 909 kalorii, 53g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką filety skate wing, sól koszerną, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dość drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Skate Wing z pomidorami i kaparami, Skrzydełko z orzechami laskowymi z sosem z rodzynkami, oraz Ice Skate Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulsuj chleb w robocie kuchennym, aż utworzą się pół-drobne okruchy.
Umieść bułkę tartą, jajka i mąkę w oddzielnych płytkich miseczkach.
1/4 szklanki ziół wymieszać w bułce tartej; doprawić solą i pieprzem.
Łyżwy doprawić solą i pieprzem. Łyżki pogłębiać w mące, wytrząsając nadmiar, płaszcz z jajkiem, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski, i płaszcz z bułką tartą; przenieść na talerz.
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej lub innej ciężkiej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, sauté skate aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem; doprawić solą.
Wlać olej na patelni; rozgrzać masło, mieszając od czasu do czasu, aż się spieni i zacznie brązowieć, około 3 minut.
Ubij kapary, sok z cytryny, musztardę i pozostałe 1/4 szklanki ziół.
Skate skropić brązowym sosem maślanym i w razie potrzeby podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.