Sip ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper

Sip ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper
Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 3G białka, oraz 28g tłuszczu. Jeśli 90 centów za porcję spada w budżecie, imbir Sip, trawa cytrynowa i kolendra Crusted Snapper może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz trawę cytrynową, olej canolan, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Trawa cytrynowa-Cilantro-Crusted Ehu, czarny ryż i Mango, Kolacja dla dwojga: małże Kokosowe z imbirem, trawą cytrynową, Chili i kolendrą na makaronach ryżowych, oraz Grillowany Czerwony Lucjan z trawą cytrynową, przepis na Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć trawę cytrynową, scallion, imbir, kolendra i czarny pieprz w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Eliksir GEliksir G
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać sos rybny i sos sojowy do płytkiego naczynia do pieczenia i wymieszać. Naciśnij mieszankę kolendry po jednej stronie każdego filetu, tworząc skorupę i przenieść do naczynia do pieczenia, skorupa do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Odstawić 5 minut.
4
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej patelni nonstick saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Saute ryby przez 2-3 minuty skorupa bok w dół, następnie ostrożnie odwrócić filety nad i saute przez dodatkowe 2-3 minuty, lub aż nieprzezroczyste przez cały.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Przenieś na talerze.
7
Skropić niewielką ilością oleju chili i / lub sezamowego (opcjonalnie)
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn