Singapurskie Kraby Chili

Singapurskie Kraby Chili
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Singapur stylu Chili kraby może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 18 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz pastę chili, serrano chile, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Ryż W Stylu Singapurskim, Singapur Krewetki Chili, oraz Makaron w stylu singapurskim z krewetkami.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyciągnij główną skorupę z kraba i wyrzuć ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
3
Usuń szare skrzela i miękkie wnętrza.
4
Przeciąć ciało na pół, a następnie przeciąć między każdą nogą. Złamać nogi i pazury z tyłu noża lub młotka i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
W misce wymieszać ketchup, pasta chili, sos ostrygowy, sos sojowy, i pasta tamaryndowca; cienkie go z 1/4 szklanki wody i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta TamaryndowaPasta Tamaryndowa
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Pasta ChiliPasta Chili
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wlać olej do woka lub dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodaj szalotka, imbir, czosnek, 1/2 chile, i kolendry i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
8
Dodać kraba i smażyć przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
9
Wlać sos i kontynuować gotowanie, często mieszając, aż Krab wchłonie sos i sos zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
KrabKrab
10
Umieścić na talerzu i udekorować resztą chile i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
11
Podawać z dużą ilością serwetek!

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn