Simon and Garfunkel Pot Roast
Simon i Garfunkel Pot Roast może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 500 kalorii, 46g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 775 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, wodę, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Simon & Garfunkel Pieczony Kurczak, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać sos do wolnej kuchenki i wymieszać z wodą do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać połowę tymianku, rozmarynu, szałwii i soli cebuli.
W misce wymieszać pozostały tymianek, rozmaryn, szałwię i sól cebulową i wymieszać z oliwą z oliwek, aby uzyskać pastę. Pocierać pastę na całej pieczeń wołową, i umieścić pieczeń w sosie.
Umieść pokrywę na wolnej kuchence i ustaw na niskie ustawienie.
Gotować, aż pieczeń jest bardzo delikatny i sos jest zagęszczony, 8 do 9 godzin.