Siedmiowarstwowy Dip fasolowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 136 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pomidorów, meksykańska mieszanka serów, oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Indian 7 Layer Dip, 7 Warstw Bean Dip, oraz Siedmiowarstwowy Dip Fasolowy.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać refried fasoli i mieszanki przypraw taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Fasola Refried
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozprowadzić mieszaninę na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
W innej średniej misce wymieszaj serek śmietankowy i chiles. Ostrożnie rozprowadzić na mieszaninie fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Papryka Chili
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Top z salsą, sałatą, serem, oliwkami i pomidorami. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.