Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier, budyń instant o smaku czekoladowym galaretki, chłodną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pasiasta Rozkosz, Pasiasta Rozkosz, oraz Cytrynowa Rozkosz W Paski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszaj mąkę, orzechy, cukier i masło; naciśnij na dno patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec 20 min. lub aż lekko zbrązowieje. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Ubić serek śmietankowy i 2 łyżki. mleko w dużej misce do wymieszania. Wymieszać w połowie chłodnego Bata; rozprowadzić na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Beat pudding mieszanki i 3-1 / 2 szklanki mleka w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Zalać warstwą twarogu. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Przykryć pozostałym chłodnym batem przed podaniem.