Shoreline Salmon Sliders and Crispy Slaw
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Shoreline łosoś suwaki i chrupiące Slaw spróbować. Ten przepis służy 12. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka oleju canolan, sól i pieprz, rolki obiad, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiące suwaki z tuńczykiem z cytrusową sałatką, Salmon & Slaw Sliders for Two, oraz Salmon & Slaw Sliders dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Pokrój łososia na 2-calowe kwadraty, aby uzyskać 12 porcji, od 2 do 3 uncji na porcję.
Posyp obie strony każdego kwadratu łososia przyprawą z pieprzu cytrynowego.
Ruszt grillowy posmarować papierowym ręcznikiem nasączonym olejem rzepakowym. Grillować łososia, aż tylko gotowane przez, o 3 minut na stronie. W dużej misce, ubić razem musztardę, ocet winny czerwony i cukier.
Dodać kapustę i szalotki i wrzucić do herbu. W małej misce, wymieszać słodki sos chili i sos tatarski z serem śmietankowym.
Rozłóż około 1 łyżeczki sosu zarówno na wierzchu, jak i na dole mini bułek.
Ułóż plac łososia na bułce i wierzch z chrupiącą slaw.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.