Shiraz - Soy Tri-Tip

Shiraz - Soy Tri-Tip może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 269 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz worcestershire, wino shiraz, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Shiraz Czekoladowy Pudding Lawowy, Penne i cukinia z pikantnym sosem Shiraz, oraz Filet z wołowiny dopasowany do Jacob ' s Creek Reserve Shiraz dla podobnych receptur.
Instrukcje
W galon wielkości zip-lock plastikowej torbie, połączyć Shiraz, sos sojowy, olej, ocet, sok z cytryny, Worcestershire, musztarda, i czosnek.
Dodaj tri-tip i worek uszczelniający. Schłodzić co najmniej 2 godziny lub do 1 dnia, obracając od czasu do czasu.
Lekko posmaruj grilla na solidnym łóżku ze średnich węgli lub średnim ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund). Wyciągnij tri-tip z marynaty i połóż na gorącym grillu; wyrzuć marynatę. Zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować tri-tip, obracając co 5 minut, aż Rzadki w środku najgrubszej części (jeszcze różowy; wyciąć do testu), 125 do 130 na termometrze, o 25 minut, lub aż tak zrobione, jak chcesz.
Niech mięso odpocznie 5 minut, a następnie pokroić w poprzek ziarna na cienkie, skośne plastry.
Wino: owocowy Shiraz lub Syrah (te same winogrona) z nutą słodkiego dymu tytoniowego.