Sherried Mushroom Empanadas

Sherried Mushroom Empanadas
Przepis Sherried Mushroom Empanadas może zaspokoić Europejskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 37 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 9g białka, oraz 33g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bułkę tartą, umyć jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sherried Mushroom Empanadas, Zupa Grzybowa Sherry, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry.

Instrukcje

1
W 12-calowej ciężkiej patelni ustawionej na umiarkowanie małym ogniu, gotować cebulę na maśle, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną. Wymieszać grzyby i paprykę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż płynne grzyby wydzielają się odparuje i mieszanina zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać szynkę i Sherry i gotować, mieszając, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
W misce wymieszać mieszankę grzybową, pietruszkę i bułkę tartą. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 14 na 10 cali. Połówki prostokąta wzdłuż długim ostrym nożem i rozłożyć około połowy nadzienia grzybowego na 1 połowie, pozostawiając 1-calową granicę dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Brzegi pieczarki umyć jajkiem, a pozostałą część ciasta wyłożyć do połowy nadzienia. Zagniataj krawędzie ciasta razem z widelcami i pokrój kilka szczelin w empanadzie małym ostrym nożem. Ostrożnie przenieść empanada z 2 szpatułkami do dużej blachy do pieczenia, pozostawiając miejsce na drugi empanada,i pędzla z niektórych pozostałych mycia jaj. Zrób kolejną empanadę w ten sam sposób z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego, nadzieniem i myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Umieść empanadas w środku piekarnika i zmniejsz temperaturę do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Piec empanadas aż złoty, o 35 protokół. Empanadas mogą być wykonane 1 dzień wcześniej, chłodzone całkowicie na stojaku, i schłodzone, owinięte w folię. Podgrzać empanadas, odkryte, na blasze do pieczenia w rozgrzanym piekarniku 375 stopień F aż do gorąca, o 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Z ząbkowanym nożem pokroić empanadas na 3/4-calowe plastry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
10
Propozycje Win: Wytrawna Manzanilla; Region Jerez Hiszpańska Cava (Wino Musujące) Winiarnia Montecillo Rioja
Składniki, których będziesz potrzebować
CavaCava
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 37 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn