Sherried Mushroom Empanadas

Sherried Mushroom Empanadas
Przepis Sherried Mushroom Empanadas może zaspokoić Europejskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 37 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 9g białka, oraz 33g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bułkę tartą, umyć jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sherried Mushroom Empanadas, Zupa Grzybowa Sherry, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry.

Instrukcje

1
W 12-calowej ciężkiej patelni ustawionej na umiarkowanie małym ogniu, gotować cebulę na maśle, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną. Wymieszać grzyby i paprykę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż płynne grzyby wydzielają się odparuje i mieszanina zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać szynkę i Sherry i gotować, mieszając, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
W misce wymieszać mieszankę grzybową, pietruszkę i bułkę tartą. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 14 na 10 cali. Połówki prostokąta wzdłuż długim ostrym nożem i rozłożyć około połowy nadzienia grzybowego na 1 połowie, pozostawiając 1-calową granicę dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Brzegi pieczarki umyć jajkiem, a pozostałą część ciasta wyłożyć do połowy nadzienia. Zagniataj krawędzie ciasta razem z widelcami i pokrój kilka szczelin w empanadzie małym ostrym nożem. Ostrożnie przenieść empanada z 2 szpatułkami do dużej blachy do pieczenia, pozostawiając miejsce na drugi empanada,i pędzla z niektórych pozostałych mycia jaj. Zrób kolejną empanadę w ten sam sposób z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego, nadzieniem i myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Umieść empanadas w środku piekarnika i zmniejsz temperaturę do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec empanadas aż złoty, o 35 protokół. Empanadas mogą być wykonane 1 dzień wcześniej, chłodzone całkowicie na stojaku, i schłodzone, owinięte w folię. Podgrzać empanadas, odkryte, na blasze do pieczenia w rozgrzanym piekarniku 375 stopień F aż do gorąca, o 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Z ząbkowanym nożem pokroić empanadas na 3/4-calowe plastry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
10
Propozycje Win: Wytrawna Manzanilla; Region Jerez Hiszpańska Cava (Wino Musujące) Winiarnia Montecillo Rioja
Składniki, których będziesz potrzebować
CavaCava
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 37 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn