Shepherd ' s Pie IV

Shepherd ' s Pie IV
Shepherd ' s Pie IV to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 540 kalorii, 32G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, ziemniaki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia 10x15x2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Miejsce mielonej polędwicy w dużej patelni na średnim ogniu i saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica MielonaPolędwica Mielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj posiekaną cebulę i dalej gotuj, aż mięso nie będzie już różowe, a cebula zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
MięsoMięso
4
Wlać mieszaninę do natłuszczonego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Górna warstwa mięsa z fasolką szparagową i kalafiorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
MięsoMięso
6
Posypać warzywami ser, następnie równomiernie rozprowadzić śmietaną z zupy grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
WarzywaWarzywa
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Umieść ziemniaki w dużym garnku. Przykryć je wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Drenaż.
9
Do ziemniaków dodać zmiękczony twarożek i masło lub margarynę. Ubijać, aż wszystkie składniki zostaną połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
ZiemniakZiemniak
10
Wlać mleko i nadal ubijać, aż ziemniaki będą gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
11
Dodaj czosnek w proszku, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PieprzPieprz
SólSól
12
Rozłóż ziemniaki na warstwie zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
ZupaZupa
13
Posypać lekko szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
14
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35-45 minut, aż ziemniaki będą złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia29
Magazyn