Shepherd ' s Pie IV
Shepherd ' s Pie IV to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 540 kalorii, 32G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, ziemniaki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia 10x15x2 cala.
Miejsce mielonej polędwicy w dużej patelni na średnim ogniu i saute 1 minutę.
Dodaj posiekaną cebulę i dalej gotuj, aż mięso nie będzie już różowe, a cebula zacznie brązowieć.
Wlać mieszaninę do natłuszczonego naczynia do pieczenia.
Górna warstwa mięsa z fasolką szparagową i kalafiorem.
Posypać warzywami ser, następnie równomiernie rozprowadzić śmietaną z zupy grzybowej.
Umieść ziemniaki w dużym garnku. Przykryć je wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut, lub do miękkości.
Do ziemniaków dodać zmiękczony twarożek i masło lub margarynę. Ubijać, aż wszystkie składniki zostaną połączone.
Wlać mleko i nadal ubijać, aż ziemniaki będą gładkie i puszyste.
Dodaj czosnek w proszku, sól i pieprz do smaku.
Rozłóż ziemniaki na warstwie zupy.
Posypać lekko szczypiorkiem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35-45 minut, aż ziemniaki będą złociste.