Shanghai Chicken and Noodles
Need a dairy free main course? Shanghai kurczak i makaron może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz chop Suey warzywa, fettuccine, piersi z kurczaka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Shanghai smażony makaron z wieprzowiną lub kurczakiem, Shanghai Noodles, oraz Shanghai Fried Noodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i odcedzić fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem spray nonstick wok lub 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować i mieszać 3 do 4 protokół lub do brązowego.
Dodać warzywa i grzyby; gotować i mieszać około 3 minut lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne i kurczak nie jest już różowy w środku.
Wymieszać sos hoisin do mieszanki kurczaka.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Dodaj fettuccine; wrzucić, aż dobrze pokryte i ogrzane przez.