Shamrock Toffee Fudge

Shamrock Toffee Fudge
Przepis Shamrock Toffee Fudge może zaspokoić twoje pragnienie Ameryki Środkowej w przybliżeniu 30 minut. Ten przepis służy 60. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką lukier waniliowy, barwnik spożywczy, kawałki toffi w czekoladzie i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Dzień Świętego Patryka wydarzenie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Espresso Toffee Fudge, Toffi Chip Fudge, oraz Pecan Toffi Fudge.

Instrukcje

1
Linia a 9-w. kwadratową patelnię z folią i nasmaruj folię; odstawić. W dużym rondlu połącz mleko i frytki. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż frytki się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj masło i sól; mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Zdjąć z ognia; dodać kawałki toffi i wyodrębnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
4
Wlać do przygotowanej patelni. Przykryj i wstaw do lodówki na 2 godziny lub do twardej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Za pomocą folii Usuń krówkę z patelni; ostrożnie usuń folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Pokrój krówkę na 1 cal. kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
7
Umieść lukier w małej zamykanej plastikowej torbie; odcień barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
8
Wytnij mały otwór w rogu torby; wsyp koniczynę na każdy kwadrat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn