Sezonowana Świeża Fasola Szparagowa
Sezonowana świeża fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, wodę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Sezonowana Fasolka Szparagowa Dla 2, Sezonowana Fasola Szparagowa, oraz Sezonowana Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę przeciąć na pół wzdłuż; każdą połowę pokroić w cienkie plasterki.
Rozgrzać olej roślinny na patelni.
Dodaj cebulę; gotować na średnim ogniu 4 protokół lub do miękkości. Fasolka szparagowa umyć; usunąć łodygi.
Dodaj fasolkę szparagową, wodę, sól i pieprz; gotować 12 minut, od czasu do czasu mieszając.