Sezamowo-Wieprzowe Fajitas
Sezamowo-wieprzowe Fajitas może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 198 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.19 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju sezamowego, ząbki czosnku, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fajitas Wieprzowe, Fajitas Wieprzowe, oraz Polędwiczki Wieprzowe Fajitas.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny i pokroić w cienkie paski.
Połączyć wieprzowinę i następne 5 składników (wieprzowina przez czosnek) w zip-top heavy-duty plastikowej torbie; uszczelnić worek, i wstrząsnąć dobrze płaszcz. Marynować w lodówce 20 minut.
Podgrzać muszle moo shu zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Płaszcz patelni średniej nonstick sprayem do gotowania; i umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać mieszankę wieprzową; stir-smażyć 4 protokół lub aż gotowe.
Podzielić mieszankę wieprzową równomiernie pomiędzy ciepłe muszle moo shu.
Sos hoisin skropić mieszanką wieprzową i zwinąć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.