Sezamowe Chipsy Wonton
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich receptur,więc spróbuj chrupek sezamowych Wonton. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 52 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, sól, opakowania wonton i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Sezamowe Chipsy Wonton, Gorący Dip krabowy Rangoon z Sezamowymi chipsami Wonton, oraz Tunan i tatar z awokado z kalifornijskim kawiorem na sezamowych chipsach Wonton dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetnij owijki wonton na pół po przekątnej. Ułóż Trójkąty w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Umyj równomiernie ciemnym olejem sezamowym.
Posypać równomiernie sezamem i solą.
Piec w 425 przez 4 protokół lub do rumiane.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Lubanzi Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.