Sezam Farfalle
Sezam Farfalle jest wegańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, sól koszerną, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Farfalle z krewetkami, groszkiem śnieżnym i sosem imbirowo-sezamowym, Szynka I Ser Farfalle, oraz Szparagi Farfalle.
Instrukcje
Ugotuj 1 funt makaronu farfalle zgodnie ze wskazówkami na etykiecie.
Umieścić 2 szklanki makaronu w misce, rezerwując resztę do innego użycia. Do miski dodaj 1 łyżeczkę oleju sezamowego (lub 2 łyżeczki, jeśli pożądany jest silniejszy smak), 1 cienko pokrojoną cebulkę, 1/8 łyżeczki soli koszernej i 1/2 łyżeczki białego sezamu. Wrzucić, aby dobrze połączyć.