Sezam Bok Choy
Sezam Bok Choy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka baby bok choy, nasiona sezamu, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Sezam Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetnij bok choy na pół wzdłuż, pozostawiając rdzeń nienaruszony. Parowy bok choy, pokryty, 4 minuty lub do miękkości; dobrze spuścić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Boki bok choy skropić olejem, posypać solą i pieprzem.
Miejsce bok choy, Wyciąć Boki w dół, na patelni; gotować 6 minut lub aż lekko rumiane. Obróć bok choy nad; gotować dodatkowe 1 do 2 minut lub aż lekko rumiane.