Sexy gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 398 kalorii, 25g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz cebulkę kopru włoskiego, estragon, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 62 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Sexy Snowman Martini, oraz Seksowne Sajgonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i wymieszać pora, szalotki, i 1/2 łyżeczki soli w roztopionym maśle, aż zmięknie, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Wymieszaj wino z porem, zwiększ temperaturę do średniej i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Koper włoski i ziemniaki wymieszać z porem i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą prawie miękkie, o 10 protokół. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać śmietanę i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Rybę i estragon wymieszać z zupą, przykryć i gotować przez 3 minuty. Delikatnie wymieszać, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż ryby płatki łatwo widelcem, o 5 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.