Serowy Wypiek Makaronu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać tandetny makaron Piec spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 59 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rozdartą bazylię, mieloną pierś indyka, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Serowy Makaron Groszek Piec, Serowy Wypiek Makaronu, oraz Serowy Wypiek Makaronu.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić i odstawić.
Umieścić indyka i kiełbasę w średniej misce i dobrze wymieszać z rękami, aby połączyć.
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać mieszaninę indyka na patelnię; gotować 8 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj cebulę i pieprz; smażyć 4 protokół.
Dodaj czosnek; smażyć przez 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj wino, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki, i gotować przez 4 protokół lub aż płyn prawie odparuje. Wymieszać z makaronem, mieszaniną indyka, sosem marinara i 1/2 szklanki bazylii. Wymieszać łyżkę do szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania. Najlepiej z mozzarellą i 1/4 szklanki Parmigiano-Reggiano.
Piec w 350 przez 25 minut lub aż bąbelki i ser topi się i zaczyna brązowieć.
Wyjąć z piekarnika; posypać liśćmi bazylii i pozostałą 1/4 szklanki sera Parmigiano-Reggiano.