Serowy Pikantny Budyń Chlebowy
Serowy Pikantny budyń chlebowy wymaga z grubsza 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cebulę, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowy Pikantny Budyń Chlebowy, Serowy, Pikantny Chleb Małpi, oraz Pikantny Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz wewnątrz powolnej kuchenki sprayem do gotowania. Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące, 5 do 7 protokół.
Przełożyć boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i wylać wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni.
Dodaj cebulę, papryka i seler na patelni. Gotować, często mieszając, aż zmiękną, 3 do 5 minut.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę dłużej.
Zdjąć z ognia. Grubo posiekać boczek.
W dużej misce ubić jajka, mleko, sól i pieprz.
Dodać kostkę chleba i wymieszać z mieszanką cebuli, boczku, sera i pomidorów. Dobrze wymieszać i wlać do wolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż nóż włożony blisko środka wyjdzie czysty, 3 do 3 1/2 godziny.