Serowy Piec Ravioli
Cheesy ravioli Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 564 kalorii, 30g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Za $1.93 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 302 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest to niedrogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką masło, parmezan, sos do spaghetti i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Serowe Pieczone Ravioli, Serowa Lasagna Z Ravioli, oraz Łatwe Serowe Ravioli są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem w dużym rondlu rozpuść masło. Dodaj mąkę, sól i gałkę muszkatołową do uzyskania gładkości; stopniowo dodawaj mleko i wino. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia. Dodaj bazylię, 1 szklankę sera mozzarella i 1/4 szklanki parmezanu.
Odcedź ravioli; wrzucić z mieszanką sosu.
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia. Posyp 1 szklanką sera mozzarella i sosem marinara; posyp pozostałymi serami.
Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 30 minut. Odkryć; piec 5-10 minut dłużej lub do musującego.
Odstaw na 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy na Ravioli. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Raventos i Blanc de la Finca Brut z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Raventos i Blanc de La Finca Brut]()
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.