Serowy Kurczak Tostadas
Serowy kurczak Tostadas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 289 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chili w proszku, pomidor, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowy Kurczak Tostadas, Cheesy Beef Tostadas, oraz Kurczak Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Tortille umieścić w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia; spryskać sprayem do gotowania.
Piec 7 do 8 min. albo dopóki tortille nie będą chrupiące.
Tymczasem, gotować kurczaka w dużej patelni nonstick spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 5 min. albo do końca.
Dodać salsę i chili w proszku; gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.
Łyżka mieszanki kurczaka na tortille; top z pozostałych składników.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.