Serowy Kurczak Po Meksykańsku
Przepis Chichot meksykański kurczak jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 31g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, mielony pieprz, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowy Kurczak Po Meksykańsku, Serowy Kurczak Po Meksykańsku, oraz Serowy Kurczak Po Meksykańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki; posypać równomiernie kurczaka.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Zdjąć z ognia; top równomiernie z chili i sera. Przykryć i odstawić na 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.
W razie potrzeby posypać papryką.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.