Serowy Krab Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis pescatarian serwuje 4 i kosztuje 5,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 55g białka, 79g tłuszczu, oraz w sumie 1208 kalorii. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka Chilli, tortilli mącznych, mieszanki sosów sałatkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć serek śmietankowy można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krab Mango Enchiladas, Szpinak i Krab Enchiladas, oraz Zielone Enchiladas z krabem podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć serek śmietankowy, wymieszać sos i 3 łyżki mleka do uzyskania gładkości. Odstawić 3/4 szklanki do posypania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni podsmażyć cebulę i czosnek na maśle do miękkości. Wymieszać z krabem, oliwkami, Chilli, pieprzem i solą. Składamy mieszankę krabów i 1-1 / 2 filiżanek Monterey Jack w pozostałą mieszankę sera śmietankowego.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. The Thousand Islands Winery Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Thousand Islands Winery Chardonnay
Beczka fermentowana w amerykańskim Dębie, to średnio mocne wino wykazuje aromaty masła i kokosa, a następnie ostre smaki jabłka i wanilii.