Tandetny chleb ogniskowy to lacto ovo vegetarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 176 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka cheddar, masło, krem Tatar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Obiady Przy Ognisku, Ognisko żurawiny, oraz Backwoods Ognisko Kora są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Przesiać suche składniki do dużej miski i zrobić dużą studnię w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połącz roztopione masło i mleko, a następnie wlej do studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Wymieszać do miękkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Odkurz powierzchnię roboczą mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)
6
Dodać większość cheddar, 2 łyżki pestek dyni i posiekaną paprykę do ciasta. Delikatnie ugniatać, aby połączyć na mące. Podzielić na osiem grudek i uformować w szorstkie rund dwa palce szerokości głęboko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Umieścić kawałki obok siebie na mąki blachy do pieczenia, rozrzucić Pozostałe cheddar i pestki dyni na górze i piec przez 30 minut, aż złoty kolor brązowy i ser jest bulgotanie. Schłodzić na stojaku z drutu i jeść na ciepło. Może być zamrożony w tym momencie. Aby podgrzać, owinąć pieczywo szczelnie w folię i piec w temperaturze 200C/180C / gas 6 przez około 30 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier