Serowy chleb ogniskowy
Tandetny chleb ogniskowy to lacto ovo vegetarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 176 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka cheddar, masło, krem Tatar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Obiady Przy Ognisku, Ognisko żurawiny, oraz Backwoods Ognisko Kora są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Przesiać suche składniki do dużej miski i zrobić dużą studnię w środku.
Połącz roztopione masło i mleko, a następnie wlej do studni.
Wymieszać do miękkiego ciasta.
Odkurz powierzchnię roboczą mąką.
Dodać większość cheddar, 2 łyżki pestek dyni i posiekaną paprykę do ciasta. Delikatnie ugniatać, aby połączyć na mące. Podzielić na osiem grudek i uformować w szorstkie rund dwa palce szerokości głęboko.
Umieścić kawałki obok siebie na mąki blachy do pieczenia, rozrzucić Pozostałe cheddar i pestki dyni na górze i piec przez 30 minut, aż złoty kolor brązowy i ser jest bulgotanie. Schłodzić na stojaku z drutu i jeść na ciepło. Może być zamrożony w tym momencie. Aby podgrzać, owinąć pieczywo szczelnie w folię i piec w temperaturze 200C/180C / gas 6 przez około 30 min.