Serowy Chleb Kukurydziany Łyżka
Jeśli 64 grosze za porcję spada w budżecie, tandetny chleb kukurydziany łyżka może być ogromny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 275 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Mieszanka pieprzu cayenne, mąka kukurydziana, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Serowy Chleb Kukurydziany Łyżka, Serowy Chleb Z Łyżką Ziemniaczaną, oraz Serowy Chleb Z Łyżką Ziemniaczaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Płaszcz 2-quart owalne naczynie do pieczenia lub 9-by-13-calowa patelnia do pieczenia z nonstick gotowania sprayu.
Połącz mleko, sól, biały pieprz, cayenne, gałkę muszkatołową i masło w rondlu 4-quart na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Zmniejszyć ciepło do średniego i powoli wlać mączkę kukurydzianą, stale mieszając. Gotować, mieszając często, aż bardzo gruby, 5 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 minut, mieszając raz lub dwa razy. Mieszamy kukurydzę, 1/2 szklanki sera i żółtka.
Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj białka, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie złóż białka w mieszaninę mąki kukurydzianej gumową szpatułką w 2 dodatkach.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i równomiernie rozprowadzić.
Posypać pozostałym serem.
Piec, aż nadmuchane i złoty kolor, 30 do 35 protokół.