Serowy Boczek Brukselka

Serowy Boczek Brukselka
Serowy boczek brukselka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 79 centów za porcję. Jeśli masz ser cheddar, liście tymianku, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowy Boczek Brukselka, Serowa brukselka z boczkiem, oraz Serowy Boczek Brukselka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w rondlu 3-quart, miejsce brukselka; dodać wystarczającą ilość wody tylko na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Ogrzać do wrzenia; gotować 6 do 8 minut lub do chrupkiego-przetargu.
3
Odcedzić i wrócić do rondla; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Boczek wyjąć łyżką szczelinową; odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Odcedzić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać masło do tłuszczu boczku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podgrzewać na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
9
Dodać cebulę; gotować 2 do 3 protokół, często mieszając, aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
10
Dodaj mąkę, tymianek i pieprz; gotuj i mieszaj do dobrze wymieszanego. Stopniowo mieszać w pół na pół i bulionu granulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TymianekTymianek
11
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając; zagotować i wymieszać 1 minutę.
12
Zdjąć z ognia; wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
13
SOS polać brukselką w rondlu; delikatnie wymieszać. Łyżka do zapiekanki 2-ćwiartkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Piec 25 do 30 minut, posypując pokruszonym boczkiem i serem Cheddar przez ostatnie 10 minut pieczenia, aż będzie gorący i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn