Serowe pory z szynką

Serowe pory z szynką
Serowe pory z szynką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 25g białka, oraz 26g tłuszczu. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Creme fraîche, szynkę, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Serowe pory i szynka, Orecchiette z szynką i porami, oraz Serowe Puree Ziemniaczane Z Porem I Szpinakiem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 200C / wentylator 180C / Gaz 6 i zagotować czajnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść pory w jednej warstwie w dużym rondlu i dodaj wystarczającą ilość gorącej wody z czajnika do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż pory będą po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Ułożyć 2 plastry szynki, nakładając się na siebie, na desce, a następnie posadzić 2 połówki pora na jednym końcu. Zawiń, powtórz z innymi porami, a następnie umieść paczki w małym naczyniu żaroodpornym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
3/4 sera wymieszać z crme frache, następnie doprawić i łyżką na paczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Pozostały parmezan wymieszać z bułką tartą i rozsypać na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Piec przez 15 minut, aż ser będzie złoty i bulgotnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać z zieloną sałatką i chrupiącym chlebem, aby zmyć SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn