Serowe paszteciki z brokułami i brązowym ryżem
Serowe paszteciki z brokułami i brązowym ryżem to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 265 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy ryż, brokuły & sos serowy, sos marinara, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Brokuły i brązowy ryż, Serowy Brązowy Ryż Quesadillas #BensBeginners, oraz Ryż Zielony (Serowy Ryż Brokułowy).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia cookie arkusz z folią; spray z gotowania sprayu.
Brokuły gotować zgodnie z zaleceniami na pudełku; wlać do średniej miski. Nożyczkami kuchennymi pokrój brokuły na kawałki o grubości od 1/4 do 1/2 cala.
Dodać parmezan, sól czosnkową i sos pieprzowy; dobrze wymieszać. Wymieszać z ryżem. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 1/2 cala grubości.
Umieścić na wyłożonej folią blasze ciastek.
Piec 15 minut dłużej lub do jasnego złotego koloru.
Tymczasem, sos marinara ciepła.