Serowe kubki z jajkiem i warzywami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać serowe jajko i kubki Wegetariańskie spróbować. Ten przepis służy 35. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 83 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, parmezan, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Summer Veggie Egg Scramble, Azjatyckie Kubki Do Sałaty Warzywnej, oraz Kotlety Z Indyka Wegetariańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i pozostałe warzywa; lekko wymieszać. Gotować od 6 do 8 min. lub aż ziemniaki są rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka do 12 muffin patelni kubki spryskane sprayem do gotowania; top z cheddar.
Pozostałe składniki ubić do wymieszania; składniki wlać do kubków na muffinki.
Piec 15 min. albo dopóki nóż włożony do środka nie wyjdzie czysty. Fajne 5 min. przed wyjęciem filiżanek z patelni służyć.