Serowe krewetki i kasza
Serowe krewetki i kasza może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 69g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 804 kalorie. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ser cheddar, sos worcestershire, szybkie gotowanie kasza, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowe kasze z krewetkami, Serowe krewetki i kasza, oraz Serowa zapiekanka z krewetkami i kaszą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bulion z kurczaka zagotować na średnim ogniu; wymieszać z kaszą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż zgęstnieje.
Wyjąć z ognia; wymieszać sól i kolejne 3 składniki. Odstawić i ogrzać.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 minut lub aż chrupiące; usunąć boczek z patelni.
Gotować krewetki w tej samej patelni na średnim ogniu 3 minut lub aż prawie różowy, mieszając od czasu do czasu.
Dodać sok z cytryny i kolejne 4 składniki, i gotować 3 protokół. Wymieszać z boczkiem.
Łyżka kaszy na poszczególnych płytach lub do płytkich misek; top z mieszanki krewetek.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.