Serowe enchilady z indyka Rocco Dispirito z salsą Tomatillo

Serowe enchilady z indyka Rocco Dispirito z salsą Tomatillo
Serowe enchilady z indyka Rocco Dispirito z salsą Tomatillo mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. 469 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz mieszankę meksykańskiego sera, mieloną pierś z indyka, salsę tomatillo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka BBQ Szefa Kuchni Rocco Dispirito, Placek brzoskwiniowo-jagodowy Rocco Dispirito z imbirem i C, oraz Meksykańska kukurydza z grilla Szefa Kuchni Rocco Dispirito dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn