Serowe Boczkowe Skórki Ziemniaczane
Serowe Boczkowe Skórki ziemniaczane to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 361 kalorii, 13g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, sól, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Serowe Boczkowe Skórki Ziemniaczane, Serowe Skórki Ziemniaczane Z Boczku I Jarmużu, oraz Serowe Skórki Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bekon jest chrupiące; spuścić na ręcznikach papierowych.
Tymczasem delikatnie szoruj ziemniaki, ale nie obieraj. Przebić ziemniaki, aby umożliwić ucieczkę pary.
Miejsce na kuchence mikrofalowej ręczniki papierowe. Ułóż w szprychy wzór z wąskimi końcami w środku. Kuchenka mikrofalowa 12 do 14 minut, obracając raz, do miękkości. Przykryć; odstawić 5 minut.
Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić wzdłuż na pół; ostrożnie czerpać miąższ, pozostawiając - calowe muszle. Zachowaj pulpę ziemniaczaną do innego użytku.
W małej misce, wymieszać olej, sól, czosnek w proszku, papryka, ser i pieprz.
Mieszankę szczotkować na skórki.
W głębokiej frytce lub 3-quart ciężki rondel, rozgrzać olej do 185°. smażyć partiami przez 5 minut.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. (Przed przejściem do kroku 6: ziemniaki można przygotować do tego momentu i schłodzić do 24 godzin.)
Godzinę przed podaniem odstawić ziemniaki do temperatury pokojowej.
Piekarnik rozgrzać do 450 F. lekko spryskać 13x9-cala (3 quart) szklane naczynie do pieczenia.
W naczyniu do pieczenia umieść Skórki ziemniaczane, skórkę do góry.
Piec 8 minut. Obróć Skórki ziemniaczane i napełnij serem i boczkiem.
Piec 7 do 8 minut lub do rozpuszczenia sera. Top z kwaśną śmietaną i zieloną cebulą.