Serowe Boczkowe Skórki Ziemniaczane

Serowe Boczkowe Skórki Ziemniaczane
Serowe Boczkowe Skórki ziemniaczane to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 361 kalorii, 13g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, sól, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Serowe Boczkowe Skórki Ziemniaczane, Serowe Skórki Ziemniaczane Z Boczku I Jarmużu, oraz Serowe Skórki Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bekon jest chrupiące; spuścić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Tymczasem delikatnie szoruj ziemniaki, ale nie obieraj. Przebić ziemniaki, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Miejsce na kuchence mikrofalowej ręczniki papierowe. Ułóż w szprychy wzór z wąskimi końcami w środku. Kuchenka mikrofalowa 12 do 14 minut, obracając raz, do miękkości. Przykryć; odstawić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4
Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić wzdłuż na pół; ostrożnie czerpać miąższ, pozostawiając - calowe muszle. Zachowaj pulpę ziemniaczaną do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
5
W małej misce, wymieszać olej, sól, czosnek w proszku, papryka, ser i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Mieszankę szczotkować na skórki.
7
W głębokiej frytce lub 3-quart ciężki rondel, rozgrzać olej do 185°. smażyć partiami przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Osuszyć na ręcznikach papierowych. (Przed przejściem do kroku 6: ziemniaki można przygotować do tego momentu i schłodzić do 24 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
9
Godzinę przed podaniem odstawić ziemniaki do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10
Piekarnik rozgrzać do 450 F. lekko spryskać 13x9-cala (3 quart) szklane naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
W naczyniu do pieczenia umieść Skórki ziemniaczane, skórkę do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
12
Piec 8 minut. Obróć Skórki ziemniaczane i napełnij serem i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Piec 7 do 8 minut lub do rozpuszczenia sera. Top z kwaśną śmietaną i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn