Serowa zupa kalafiorowa

Jeśli masz około 4 godzin i 15 minut do spędzenia w kuchni, serowa zupa kalafiorowa może być znakomitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka, 19 g tłuszczu i łącznie 280 kalorii. Za 1,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Mieszanka bulionu z kurczaka, marchewki, granulowanego bulionu z kurczaka i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 56%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także serowa zupa kalafiorowa, serowa zupa kalafiorowa i serowa zupa kalafiorowa.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj kalafior, bulion i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować przez 20 minut lub do miękkości. Zmiksuj kalafior.
Przenieś do 3-kwartowego. powolna kuchenka. Wymieszaj śmietanę, mleko, marchewkę, liście laurowe i proszek czosnkowy. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3 godziny. Wymieszaj płatki ziemniaczane.
Gotuj 30 minut dłużej lub do momentu, aż zgęstnieje. Wyrzuć liście laurowe. Lekko ostudzić.
W blenderze miksuj zupę partiami, aż będzie gładka. Wróć do wolnowaru; wymieszać z serem. Gotuj, aż zupa się zagotuje, a ser roztopi.