Serowa zupa kalafiorowa

Serowa zupa kalafiorowa
Jeśli masz około 4 godzin i 15 minut do spędzenia w kuchni, serowa zupa kalafiorowa może być znakomitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka, 19 g tłuszczu i łącznie 280 kalorii. Za 1,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Mieszanka bulionu z kurczaka, marchewki, granulowanego bulionu z kurczaka i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 56%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także serowa zupa kalafiorowa, serowa zupa kalafiorowa i serowa zupa kalafiorowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj kalafior, bulion i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować przez 20 minut lub do miękkości. Zmiksuj kalafior.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Przenieś do 3-kwartowego. powolna kuchenka. Wymieszaj śmietanę, mleko, marchewkę, liście laurowe i proszek czosnkowy. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3 godziny. Wymieszaj płatki ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Gotuj 30 minut dłużej lub do momentu, aż zgęstnieje. Wyrzuć liście laurowe. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
4
W blenderze miksuj zupę partiami, aż będzie gładka. Wróć do wolnowaru; wymieszać z serem. Gotuj, aż zupa się zagotuje, a ser roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Udekoruj papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn