Serowa Zielona Fasola
Cheesy Green Beans wymaga około 40 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 311 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, sosu serowego topionego, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Spróbuj Serowa Zielona Fasola, Serowe muszle i fasolka szparagowa, oraz Serowe muszle i fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić. Rezerwy 1/4 szklanki kapie z boczku na patelni.
W średnim rondlu umieścić fasolkę szparagową i wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, okładka, i gotować na wolnym ogniu 6 minut, lub do miękkości, ale ostry; drenaż.
Umieść grzyby i cebulę na patelni z zastrzeżonych kapiących boczku. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez 10 minut; odcedzić. Rezerwując 2 łyżki do polewy, wymieszać pokruszony boczek na patelni. Wymieszać z zieloną fasolką. Doprawić pieprzem i przełożyć do 2-ćwiartowego naczynia do pieczenia.
Sos serowy rozpuścić w kuchence mikrofalowej i zalać mieszanką fasoli.
Posypać boczkiem i podawać.