Serowa zapiekanka z fasolą biszkoptową i wołowiną
Cheesy Biscuit Bean and Beef Casserole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera cheddar, sos barbecue, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowo-serowa Zapiekanka wołowo-fasolowa, Serowa Zapiekanka Biszkoptowa, oraz Zapiekanka z kurczakiem i brokułami z serową polewą biszkoptową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Wymieszaj z fasolą po pieczeniu, fasolą nerkową, fasolą Północną i sosem barbecue.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Wlać do naczynia do pieczenia. Natychmiast top gorącą mieszaninę z kawałkami herbatników.
Piec 18 do 20 minut lub aż ciastka są złotobrązowe i pieczone przez.