Serowa Zapiekanka Polenta

Serowa Zapiekanka Polenta
Serowa Zapiekanka Polenta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 404 kalorie, 15g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser fontina, ser mozzarella, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka Polenta & Egg, Cheesy Polenta, oraz Kremowa, Serowa Polenta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować 8x8-calowe naczynie zapiekane sprayem do gotowania i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Oliwę z oliwek rozgrzać w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z zielonym pieprzem, czosnkiem i zieloną cebulą; gotować, aż pieprz zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wlać w sosie marinara i dusić 5 do 7 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
4
Wymieszać razem fontina i provolone w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozłóż cienką warstwę sosu na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia. Ułóż 1/3 plastrów polenty w naczyniu, top z 1/3 mieszaniną fontina i provolone.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Rozłóż cienką warstwę sosu na ser. Powtórz warstwy dwa razy. Górna zapiekanka z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie bąbelkowy i złocisty, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn