Serowa Polenta z prażonymi warzywami
Need a danie główne bezglutenowe i przyjazne fodmap? Cheesy Polenta z pieczonych warzyw może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, parmezan, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczone zimowe warzywa z serową polentą, Serowa Miękka Polenta Z Pieczonymi Warzywami, oraz Serowa Polenta z grillowanymi kiełbasami i letnimi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. W partiach, umieścić bakłażan, papryka i cukinia na 2 blachy do pieczenia lekko pokryte sprayem do gotowania.
Posypać solą i czarnym pieprzem. Dusić przez 34 minut na stronie lub do złotego.
Przełożyć na talerz; odstawić.
Na patelni zagotować bulion z kurczaka i wodę; powoli ubijać polentę. Dusić przez 5 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać z kozim serem i 3 łyżkami parmezanu.
Łyżka polenty do 4 misek; wierzch równomiernie z warzywami (po 1 szklance), bazylią i pozostałą 1 łyżką parmezanu.