Serowa pizza pepperoni z parmezanem

Serowa pizza pepperoni z parmezanem
Przepisów śródziemnomorskich nigdy za wiele, więc wypróbuj Cheesy Pepperoni Parmezan Pizzan. Jedna porcja zawiera 685 kalorii , 27 g białka i 25 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,6 USD za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Mieszanka soli, parmezanu, pepperoni i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 61% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują serową pizzę Pepperoni , serowe bułki do pizzy Pepperoni i serowe paluszki do pizzy Pepperoni .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj 4 szklanki mąki, 1 szklankę parmezanu, drożdże i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
½ Szklanki Sosu Pomidorowego Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano½ Szklanki Sosu Pomidorowego Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 łyżeczka Szybko Rosnących Suchych Drożdży1 łyżeczka Szybko Rosnących Suchych Drożdży
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj wodę i olej; mieszaj, aż mieszanina utworzy miękkie ciasto. Ugniatać na lekko posypanej mąką powierzchni przez 5 minut lub do momentu, aż będzie gładkie i elastyczne, stopniowo dodając pozostałą mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Ciasto pokroić na 4 części. (Każdy kawałek wystarczy na 12-calową pizzę.) Spryskaj 1 kawałek ciasta sprayem kuchennym; przykryć luźno plastikową folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Odstaw na 15 minut. Zobacz wskazówkę, jak przechowywać pozostałe ciasto do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta (po odstawieniu na 15 minut) na okrąg o średnicy 12 cali na lekko posypanej mąką powierzchni; ułożyć na patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
3
Piec 6 minut. Na wierzch połóż sos pomidorowy, odsączone pomidory, mozzarellę, pepperoni i 1 łyżkę parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Piec 15 minut lub do momentu, aż mozzarella się roztopi, a brzegi skórki staną się złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Pokrój pizzę na 6 plasterków.

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Do pizzy można dodać Sangiovese, Shiraz i Barbera Wine. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagać czerwonego wina z pewną kwasowością, np. barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz wybrać odważniejszy syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (pół butelki)
Wyraźne, dojrzałe aromaty czerwonych jagód i wiśni kształtowane są przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki ukazują klasyczne nuty ziemi, grzybów i skóry Sangiovese, z podstawą mocnymi, ale eleganckimi taninami. Świetnie komponuje się z mięsami i mięsnymi sosami do makaronów, drobiem i twardymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn