Serowa Mielona Wołowina I Cukinia Faszerowane Papryki

Serowa Mielona Wołowina I Cukinia Faszerowane Papryki
Serowa mielona wołowina i cukinia faszerowana papryką jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 50 porcjami. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczny brązowy ryż, cukinię, częściowo odtłuszczony ser mozzarella o niskiej wilgotności i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Sunday Slow Cooker: mielona wołowina i papryka faszerowana cukinią, Mielona Wołowina & Quinoa-Faszerowana Papryka, oraz Papryka nadziewana jęczmieniem z mieloną wołowiną i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Brązowe mięso na patelni; odcedzić. Tymczasem doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać ryż; przykryć. Dusić 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Zdjąć z ognia; odstawić 5 min.
5
Mięso odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Dodaj do ryżu z cukinią i po 1 szklance każdego sosu makaronowego i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Umieścić 1 pieprz pół w środku każdego z 6 dużych arkuszy folii ciężkich; wypełnić mieszaniną mięsa. Top z pozostałym sosem i serem. Podnieś boki folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Dodaj 1 Łyżkę. woda do każdej paczki. Podwójnie składany top i kończy się, aby uszczelnić każdą paczkę, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Grill 20 do 25 min. lub do momentu, aż nadzienie zostanie podgrzane i papryka będzie chrupiąca-delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Przeciąć szczeliny w folii, aby uwolnić parę przed otwarciem każdego opakowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn