Serniki Dyniowe Batoniki
Serniki dyniowe to bezglutenowe przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, sól, mleko skondensowane eagle brand® i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis od Allrecipes ma 177 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serniki Dyniowe Batoniki, Serniki Dyniowe Batoniki, oraz Serniki Dyniowe Batoniki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w dużej misce, na niskiej prędkości, połączyć ciasto mix, 1 jajko, masło i 2 łyżeczki dyni Pie przyprawy, aż crumbly. Naciśnij na dno 15x10-calowej patelni jellyroll.
W dużej misce do miksowania, ubić serek śmietankowy na niskim poziomie, aż będzie puszysty. Stopniowo ubić w słodzonym skondensowanym mleku, następnie pozostałe 2 jajka, Dynia, pozostałe 2 łyżeczki przyprawy do ciasta z dyni i sól; dobrze wymieszać.
Zalać skórką; posypać orzechami.
Piec 30 do 35 minut lub do zestawu. Super. Chill; pokroić w kratki. Przechowywać w lodówce.